Контакт

Локација

Адреса:
TEOXANE
ул Илинден 160/1-49
1000, Скопје
Македонија
Жиро сметка 210 069 328 270 172
НЛБ Тутунска Банка АД Скопје

Телефон:
+389 70 221 389

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Начин на купување

На TEOXANE (IPSUM) интернет продавницата купувањето online е едноставно и брзо. Додадете го во кошничка саканиот производ и внесете ги бараните податоци за испорака и наплата преку картичка или фактура. Следете ги едноставните инструкции и нарачаниот производ ќе ви биде доставен најдоцна за 2 работни дена.

Контакт

  • +38970221389 +38970221389
  • gavrilovski@ipsum.mk gavrilovski@ipsum.mk
  • Ipsummedicalsolution

Facebook

TEOXANE © 2024. UKION SHOPS